Egy lábosba tesszük az árpagyöngyöt, a kakukkfüvet és a borókabogyót, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 25 percig főzzük lefedve. Ekkor h
A csibeaprólékot mossuk meg, majd egy ek. zsírban pirítsuk át. A zöldségeket pucoljuk meg, és adjuk a húshoz. Pár percig pároljuk, majd öntsük fel 1,5 liter
A hagymát felaprózzuk, majd zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, az összepréselt fokhagymát, a kockákra vágott húst. Ezután felöntjük vízzel, m
A lisztet és a tojást összegyúrjuk, sózzuk, majd körömnyi darabokat lecsipkedünk belőle. Ezután levesbetétként használjuk.
Egy lábosba tesszük a húst és az összes zöldséget, valamint a petrezselymet, a chilit és a babérlevelet, és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd forrá
A húst csontozzuk ki, húzzuk le a bőrt, és a húst vágjuk apróra. A wokban hevítsük fel az olajat, és a húst pirítsuk meg kis adagokban. Vegyük ki, és tartsu
A kolbászt az olajon megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat és a chilit tesszük, majd néhány perc múlva visszatesszük a kolbászt a paradicsommal
A kolbászt az olajon megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat és a chilit tesszük, majd néhány perc múlva visszatesszük a kolbászt a paradicsommal
Ugrás a lap tetejére >>