A szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd kiszedjük. A zsírjához hozzáadjuk a többi zsírt, majd rátesszük a felkockázott gombát, és megpároljuk.
A csirkehúst megtisztítjuk, majd feldaraboljuk. A hagymát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd megszórjuk a pirospaprikával, és ebben megsütjük a csirkét. Mi
A marhahúst felkockázzuk, a csirkét pedig szétbontjuk, majd mindkettőt egy lábosba tesszük, és főzni kezdjük. Eközben a vegyes zöldségeket felszeleteljük, a
A lencsét puhára főzzük, közben a hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, a fahéjat, a kurkumát és a harissát. Beletöltjük az alaplev
A bárányhúst az olívaolajban megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat tesszük, megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk az árpagyöngyöt. Hozzáöntjük a
A húst felkockázzuk, majd forró vízbe tesszük, és puhára főzzük. Közben a feldarabolt zöldségeket hozzáadjuk az egész hagymával együtt, sózzuk, borsozzuk
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kiolvasztjuk, majd félretesszük. A zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd beletesszük a kockára felvágott hús
A hagymát vágjuk apróra, és pirítsuk meg a zsírban. Szórjuk meg pirospaprikával, tegyük hozzá az apróra vágott húst, sózzuk meg, és öntsük fel egy kevés
Ugrás a lap tetejére >>