A meghámozott burgonyát nagyon vékonyan felszeleteljük, majd forró olajban 2-3 percig sütjük. Ekkor hűlni hagyjuk, majd visszatesszük az olajba, és ropogósra s
A káposztát felcsíkozzuk, sós vízzel leforrázzuk, majd egy tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a felszeletelt hagymát, az ecetet és a cukrot. Ezutá
Sós vizet forralunk, a rizst beleszórjuk, és kis lángon 15 percig főzzük. Amíg a rizs fő, a mustármagot, a szárított paprikát, a babér-vagy curryleveleket, a
Zucchinit kisujjnyi vastag, hosszú hasábokra vágjuk. Zöldbabot is feldaraboljuk. Fazékban vizet forralunk, 1kk. sót teszünk bele, beledobjuk a zöldbabot, majd 10
Kb. 3 percig főzzük a babot egy lábas lobogó sós vízben. Ha éppen csak megpuhult, akkor csöpögtessük le. A vajat egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel. Pirít
A felaprózott hagymát és fokhagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a káposztát, és lefedve kb. 10 percet főzzük. Ekkor belekeverjük az ecetet, a mézet,
4-5 ek. olajon megpirítjuk a fokhagymagerezdeket, majd levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni. A kihűlt olajba 4 ek. lisztet keverünk, fokozatosan hozzáadjuk a h
Külön lábosban készre főzzük a brokkolit és a tönkölyt, eközben a sózott, borsozott csirkehúst olajban megpirítjuk. A tojásokat keményre főzzük, közben
Ugrás a lap tetejére >>