A burgonyát meghámozzuk, és felkockázzuk. A mustármagot addig pirítjuk, amíg pattogni kezd. Hozzáöntjük az olajat, a felkarikázott hagymát, az összenyomott f
Egy edényben vagy olajsütőben az olajat 170 fokra forrósítjuk. Az édesburgonyát és a céklát fél centi vékony kerek szeletekre vágjuk, és a forró olajban 1
A burgonyát megfőzzük, lepasszírozzuk, belekeverjük a lisztet, vajat, tojást, tejfölt, fűszereket. Golyócskákat formálunk belőle, és megsütjük a zsírban.
A burgonyát megfőzzük, ledaráljuk, a szalonnát, hagymát megpirítjuk a zsírban, a burgonyához öntjük, majd összekeverjük a két tojással, liszttel, fűszerek
A meghámozott burgonyát sós vízben 20 percig főzzük, majd összetörjük. Hozzákeverjük a lisztet és a tojássárgáját, majd sózzuk, a szerecsendióval ízes
Burgonyát héjában megfőzzük, melegen áttörjük, belekeverjük a vajat, sózzuk és hagyjuk langyosra hűlni. Csomómentesre eldolgozzuk a lisztet, hozzáadjuk a to
Egy tálban összekeverjük a lisztet, az élesztőt, a sót, a lereszelt burgonyát és a meleg tejet. Az egészet csomómentes tésztává dolgozzuk össze, majd belesz
A burgonyát sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk, és áttörjük. Megsózzuk, majd hozzáadjuk a Rama margarint, és elkeverjük. Végül hozzáadjuk a tejet. Fe
Ugrás a lap tetejére >>