Pucoljuk meg a répát és a pasztinákot. Mossuk meg a brokkolit. Főzzünk mindent 4 percig forrásban lévő sós vízben. Főzzük puhára a céklát, majd öntsük l
Finomra megvágjuk a bazsalikomleveleket, fokhagymát, fenyőmagot és az olajjal elkeverjük. Paradicsomot feldaraboljuk, sózzuk, beletesszük a rizst, majd puhára fő
A zsemlét "kibelezzük", belsejét beáztatjuk a tejbe, majd kifacsarjuk. Ezután egy nagy edénybe tesszük, sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a gesztenyemasszát, a zsí
A sárgarépát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Párolóedénybe vizet teszünk, megsózzuk, és ecetet teszünk bele. A sárgarépát gőz fölött megpároljuk. A va
Szőlőleveleket enyhén sós vízben leforrázzuk. Kivajazott tűzálló tálat kibélelünk a levelek felével, rátesszük a gombát, fokhagymát, fűszerezzük, olaja
Gomba szárát a fokhagymával és a petrezselyemmel együtt finomra vágjuk. Burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és lerakjuk egy kiolajozott tűzállót tálba
A gombát felszeleteljük, sós vízben megfőzzük, majd ugyan így megfőzzük a burgonyát is. Összekeverjük őket, megfűszerezzük, és leöntjük a tejfölös ön
Padlizsánokat hosszában kettévágjuk, lobogó, sós vízben előfőzzük. Kiskanállal kivájjuk a magjait és egy kicsit a húsából, ami félreteszünk. 1 ek. olajo
Ugrás a lap tetejére >>