Sós vizet forralunk, a rizst beleszórjuk, és kis lángon 15 percig f?zzük. Amíg a rizs f?, a mustármagot, a szárított paprikát, a babér-vagy curryleveleket, az újhagymát, a koriandert, a csilipaprikát és az olajat összekeverjük. Addig pirítjuk, míg a mustármag lekezd pattogni. A kesudiót belekeverjük, kevergetve pirítjuk, amíg a zöldségek megpuhulnak, és a kesudió enyhén vörösesbarna lesz. A f?tt rizsbe belekeverjük, hozzáadjuk a citromlevet, f?szerezzük, a babér-vagy curryleveleket kiszedjük bel?le és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom