A gombát megmossuk, felkockázzuk, és forró vajon félig megpároljuk. Rátesszük a felkockázott sonkát, sóval, borssal és felaprított petrezselyemzölddel ízes
A zsemléket felkockázzuk, majd 1 evőkanál forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az olajat, majd lefedve negyed órát állni hagyjuk. A hagymát felaprítjuk, majd
Pároljuk puhára az olajon a fokhagymát és a hagymát 3 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst és a gombát, majd állandó kevergetés mellett főzzük 2 percig. Öntsük
A felaprózott hagymát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és néhány perc után a konyakot és a fokhagymát is. Amikor elfőtte a folyad
A gombát megpároljuk az olajban, majd hozzáadjuk az ecetet, mártást, fűszereket, és érlelődni hagyjuk.
Paradicsom gömbölyű részéről levágunk 1 cm kalapot, kivájjuk, besózzuk, majd lefelé fordítjuk, hogy a felesleges lé kicsorogjon. Zsemléket langyos tejbe ázt
Pucoljuk meg a zellert, öblítsük át folyó víz alatt, csöpögtessük le és vágjuk karikákra. Ezután facsarjuk rá a citromot, majd pároljuk takarékon háromne
Zöldségeket enyhén sós vízben majdnem puhára főzzük, majd leszűrjük. Besamelt készítünk, fele tej, fele tejszínből, és ha langyosra hűlt, belekeverjük a
Ugrás a lap tetejére >>