Egy lábosban keverjük össze a birsalmát, a lila hagymát, a gyömbért, a mazsolát. Öntsük bele az almaecetet, a cukrot, a mustárt. Sózzuk meg. Fedjük le, és f
Karfiolt megtisztítjuk, egy nem túl nagy lábasba tesszük, aláöntjük az olajat, sört, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt pároljuk. Fél óra múlva hozzáadjuk a
Burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, ha kihűlt felkarikázzuk és lerakjuk egy kivajazott tűzálló tálba. Vajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadj
Broccolit rózsáira szedjük, és sós vízben puhára főzzük, majd kihűtjük. Olajon világosra pirítjuk a fokhagymát, beletesszük a broccolit, és rázogatjuk a
Broccolit rózsáira szedjük, szárát 2 cm-es darabokra vágjuk, enyhén sós, forrásban lévő vízben 5 percig főzzük, majd leszűrjük. Olajat felhevítjük, bele
Öblítsük át, tisztítsuk meg és szedjük rózsáira a brokkolit. Ezután sós lobogó vízben puhára pároljuk, lecsöpögtetjük és turmixgépbe rakjuk. Turmixolj
A bulgurt forró olajon megfuttatjuk, vizet adunk hozzá, sóval ízesítjük, és 20 perc alatt megfőzzük.
A tojást felverjük, majd hozzáöntjük a tejet, sózzuk, borsozzuk. A petrezselyemzöldet és a kaprot felaprózzuk, majd ezt is a tojáshoz adjuk az összepréselt fo
Ugrás a lap tetejére >>