Az árpát zsiradék nélkül, vagy kevés forró olajon megfuttatjuk. Négyszeres mennyiségű forró vizet adunk hozzá, majd puhára főzzük. Végül sóval ízesítj
Öblítsük el az articsókákat. Távolítsuk el az alsó leveleket, és vágjuk rövidre a szárát. Főzzük citromlével vagy ecettel ízesített vízben 25 percig.
Szabadítsuk meg a szalonnát a bőrétől, vágjuk kockákra, pirítsuk meg az olajon és szűrjük le a visszamaradt zaftot.
Pucoljuk meg a hagymát és a burgonyát,
A szilvát cukros vízben főni tesszük, majd amikor félig kész, hozzáadjuk a rizst, a zsírt, sózzuk, ízlés szerint kevés citromhéjjal ízesítjük. Lassú tűz
Fogunk egy tálat, beletesszük a babot, felöntjük vízzel, majd 10 percre mikróba tesszük, és ezután egy órát pihentetjük. Ezután egy lábosba tesszük, pótol
A babot megfőzzük, és belerakjuk az ecetes, fűszeres vízbe a hagymával együtt, és érlelődni hagyjuk.
Mossuk meg a zöldborsót, a salátát, hámozzuk meg a gyöngyhagymát. Tegyük egy lábosba őket, adjuk hozzá a zöld fűszert, 4 ek. felkockázott vajat, a cukrot, a
A rizst megmossuk, és leszűrjük. A gombát megmossuk, megtisztítjuk, és felaprítjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, húsát kockákra vágjuk, a paprikát felkarik
Ugrás a lap tetejére >>