A burgonyát hámozzuk meg, és főzzük 15 percig forrásban lévő sós vízben. Szűrjük le, és karikázzuk fel. Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a felaprítot
A burgonyát megfőzzük, felkarikázzuk. A hagymát szintén felkarikázzuk, összekeverjük a burgonyával, és leöntjük az ecetes, fűszeres vízzel, és érlelődni
Pucoljuk meg a krumplit, öblítsük át folyó víz alatt és a megtisztított fokhagymával tegyük sós vízbe. Felfőzéstől számított 50 perc alatt pároljuk puh
A padlizsánt, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot a megfelelő módon megtisztítjuk, ha kell kimagozzuk és felkockázzuk. A zellert pedig csíkokra vágjuk. A p
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom