» 1 kg mag és héj nélküli süt?tök » 60 g vaj » 1 vöröshagyma » só és bors » ?rölt szerecsendió » 2 dl csirkehúsleves » 5 dl besamelmártás » 15 dkg reszelt gruyére sajt » vaj
A vajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a felkockázott tököt. F?szerezzük sóval, borssal és szerecsendióval. 20 percig süssük, majd locsoljuk rá a levest és így pároljuk negyed órán át. Kenjünk ki vajjal egy t?zálló tálat és kanalazzuk bele a keveréket. Locsoljuk rá a mártást és hintsük meg a sajttal. Tegyünk rá vajdarabokat és el?melegített süt?ben megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom