A forró zöldborsófőzeléket szitán átpasszírozzuk, és simára keverés után tálaljuk.
Felhevítjük a vajat és ebben világosra pirítjuk a kockacukrokat. Erre Öntjük rá a megmosott, zsenge zöldborsót, kicsit megpároljuk és enyhén megsózzuk. Ezután öntünk rá e
A répát, zöldbabot és a csirágot feldaraboljuk. A kelvirágot szétszedjük, és vízbe áztatjuk. A kelbimbó külső leveleit lefejtjük, megmossuk, és forró vízzel leöntjük. A z
Karfiolt rózsáira szedjük, többi felszeleteljük, és sós vízben pár percig főzzük. Liszthez hozzáadjuk a tojássárgákat, sört, fűszereket, kemény habbá vert tojásfehérjét,
Padlizsánt meghámozzuk, besózzuk, és hagyjuk levet engedni. Többi zöldséget megmossuk, hagymát, paprikát, burgonyát, zucchinit felkockázzuk, paradicsomot meghámozzuk, mag
A megtisztított zöldségeket vágd egyforma nagyságúra. Keverd el a citromlevet az olajjal, a grillfűszerrel, sóval, és locsold a zöldségekre. Rázd össze és hagyd kicsit ál
A paprikát kicsumázzuk, kimagozzuk és felkockázzuk. A répát és a cukkinit vágjuk karikákra, a szalonnát pedig csíkozzuk fel. Ezeket a hozzávalókat tegyük egy tálba és adj
Babot előző este langyos vízbe áztatjuk. Szalonnát ledaráljuk, megpirítjuk, rádobjuk a finomra vágott zsályát, hámozott, felaprózott paradicsomot, felöntjük húslevessel,
Ugrás a lap tetejére >>