A paprikát kicsumázzuk, kimagozzuk és felkockázzuk. A répát és a cukkinit vágjuk karikákra, a szalonnát pedig csíkozzuk fel. Ezeket a hozzávalókat tegyük egy tálba és adjuk hozzá az összevágott hagymát, a zúzott foghagymát és a megtisztított gombát. Jól dolgozzuk össze a bazsalikommal, a kakukkfűvel, az olívaolajjal és ízlés szerint sóval, valamint borssal ízesítjük.
Ezután a zöldségeket felváltva szúrjuk fel a nyársra és grillezzük mindkét oldalát 5-5 percig, közben a páclével meglocsolgatva.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom