Hámozzuk meg, vágjuk ketté és szedjük ki a magjait a töknek. Szeleteljük fel és sóval, borssal, valamint a rozmaringlevelekkel fűszerezzük be. Kezdjük el hevíteni az olív
A gombákat folyó víz alatt alaposan öblítsük át, csöpögtessük le és szeleteljük fel. 4 csipetnyi sós vízben fedő alatt takarékon 12 perc alatt megpároljuk, majd leszűrjük
A káposztát felszeleteljük, eközben a cukrot zsírban megpirítjuk, és beletesszük a felaprózott hagymát. Erre kerül a káposzta, majd a köménymag és a só. Elkeverjük, felön
A zöldségeket tisztítsuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és vágjuk fel. Külön pároljuk őket puhára sós vízben, majd csöpögtessük le. Ezután külön botmixerrel keverjük ők
Vékony karikára vágott hagymát a vaj és az olaj keverékén megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldborsót, babérlevelet, sózzuk, aláöntjük a bort és megpároljuk. Ha a borsó félig me
Spárgát megkötözzük és vízgőzben a 15-20 perc alatt puhára főzzük. Amíg a spárga hűl, elkészítjük a bundának valót. Liszthez hozzáadjuk a tojássárgáját, sót, tejszínt, és
A spárgát felaprítjuk és enyhén cukros vízben puhára főzzük. Közben lisztből és vajból rántást készítünk és hozzáadjuk a főzelékhez Citromlével, cukorral és sóval ízesí
A spárgát megfőzzük, leszűrjük, feldaraboljuk, és leöntjük a citromos, petrezselymes, olajos, cukros, sós vízzel, és érlelődni hagyjuk.
Ugrás a lap tetejére >>