A rizst megmossuk, majd olajon kicsit megpirítjuk. Kétszeres mennyiség? vizet öntünk hozzá, f?szerezzük, és készre pároljuk.
Felaprított petrezselyemmel és sajttal megs
A mazsolát beáztatjuk. A vizet felforraljuk, majd beletesszük a rizst, lefedjük és negyed órát f?zzük. Utána belekeverjük a sáfrányt, a vaj felét, és tovább f?zzük.
A t
A rizst leöblítjük, majd a fele vajon megfuttajuk. Dupla adag vizet adunk hozzá, sóval ízesítjük, és hozzáadjuk az apróra vágott hagyma felét. Lefedve, alacsony fokozaton
A gombát megmossuk, felkockázzuk, és forró vajon félig megpároljuk. Rátesszük a felkockázott sonkát, sóval, borssal és felaprított petrezselyemzölddel ízesítjük, majd tov
Pároljuk puhára az olajon a fokhagymát és a hagymát 3 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst és a gombát, majd állandó kevergetés mellett f?zzük 2 percig. Öntsük fel az alapléve
F?zzük meg a rizs, majd sz?rjük le. Wokban forrósítsunk olajat, tegyük bele a hagymát, és pirítsuk meg. Forgassuk hozzá a többi hozzávalót a rizzsel együtt. Melegítsük ös
A káposztát gyaluljuk le, és sózzuk be. Hagyjuk állni. A zsírban fonnyasszuk meg az apróra vágott hagymát, tegyük bele a kinyomkodott káposztát, és pirítsuk meg. Keverjük
Karfiolt rózsáira szedjük. Sós vizet forralunk, beledobjuk az ecettel megöntözött kenyeret, majd puhára f?zzük a karfiolt, és 30 g vajon átforgatjuk. Hagymát finomra vágj
Ugrás a lap tetejére >>