A rizst megmossuk, majd olajon kicsit megpirítjuk. Kétszeres mennyiségű vizet öntünk hozzá, fűszerezzük, és készre pároljuk.
Felaprított petrezselyemmel é
A mazsolát beáztatjuk. A vizet felforraljuk, majd beletesszük a rizst, lefedjük és negyed órát főzzük. Utána belekeverjük a sáfrányt, a vaj felét, és tová
A rizst leöblítjük, majd a fele vajon megfuttajuk. Dupla adag vizet adunk hozzá, sóval ízesítjük, és hozzáadjuk az apróra vágott hagyma felét. Lefedve, alacs
A gombát megmossuk, felkockázzuk, és forró vajon félig megpároljuk. Rátesszük a felkockázott sonkát, sóval, borssal és felaprított petrezselyemzölddel ízes
Pároljuk puhára az olajon a fokhagymát és a hagymát 3 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst és a gombát, majd állandó kevergetés mellett főzzük 2 percig. Öntsük
Főzzük meg a rizs, majd szűrjük le. Wokban forrósítsunk olajat, tegyük bele a hagymát, és pirítsuk meg. Forgassuk hozzá a többi hozzávalót a rizzsel együtt
A káposztát gyaluljuk le, és sózzuk be. Hagyjuk állni. A zsírban fonnyasszuk meg az apróra vágott hagymát, tegyük bele a kinyomkodott káposztát, és pirítsuk
Karfiolt rózsáira szedjük. Sós vizet forralunk, beledobjuk az ecettel megöntözött kenyeret, majd puhára főzzük a karfiolt, és 30 g vajon átforgatjuk. Hagymát
Ugrás a lap tetejére >>