Sós vizet forralunk, a rizst beleszórjuk, és kis lángon 15 percig f?zzük. Amíg a rizs f?, a mustármagot, a szárított paprikát, a babér-vagy curryleveleket és az olajat ös
A süt?t melegítsük el? 200 fokra. A csirkét és a kolbászt 3 perc alatt süssük aranyszín?re az olajon. Adjuk hozzá a hagymát, a fokhagymát és a paprikákat. Keverjük bele a
A rizst sós vízben, lassú t?zön 15 perc alatt megf?zzük. Amikor kész belekeverjük a koriandert és a citromlevet. Ízlés szerint f?szerezzük.
A rizst 2 ek. olajon pirítsuk meg, majd öntsük fel a térfogának megfelel?en dupla mennyiség? vízzel. Szórjuk bele a vegetát, és lefedve pároljuk, míg az össze lé el?. Az
A rizst megpirítjuk a zsír felén, majd felöntjük egy kevés vízzel. Egy másik edényben szintén zsíron megpároljuk a hagymát, májat és gombát, és összeöntjük a rizzsel, f?t
A rizst és a mazsolát mossuk meg, a mandulát robotgépben törjük össze. Tegyük a rizst teflonedénybe, öntsük rá a tejet és 2 dl vizet. fed? alatt, kis lángon forraljuk, am
A hagymát, a paprikát és a fokhagymát pároljuk puhára 1 ev?kanál olajon 3 perc alatt. Keverjük hozzá a rizst, a kurkumát és a borsót. Öntsük fel az alaplével és forraljuk
Süssük meg az olajon a hagymát, a darált húst és a feny?magot magas h?fokon 4 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst és öntsük fel vízzel. Forraljuk fel, majd takarjuk le, és al
Ugrás a lap tetejére >>