Sós vizet forralunk, a rizst beleszórjuk, és kis lángon 15 percig főzzük. Amíg a rizs fő, a mustármagot, a szárított paprikát, a babér-vagy curryleveleket é
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A csirkét és a kolbászt 3 perc alatt süssük aranyszínűre az olajon. Adjuk hozzá a hagymát, a fokhagymát és a paprikákat
A rizst sós vízben, lassú tűzön 15 perc alatt megfőzzük. Amikor kész belekeverjük a koriandert és a citromlevet. Ízlés szerint fűszerezzük.
A rizst 2 ek. olajon pirítsuk meg, majd öntsük fel a térfogának megfelelően dupla mennyiségű vízzel. Szórjuk bele a vegetát, és lefedve pároljuk, míg az ös
A rizst megpirítjuk a zsír felén, majd felöntjük egy kevés vízzel. Egy másik edényben szintén zsíron megpároljuk a hagymát, májat és gombát, és összeön
A rizst és a mazsolát mossuk meg, a mandulát robotgépben törjük össze. Tegyük a rizst teflonedénybe, öntsük rá a tejet és 2 dl vizet. fedő alatt, kis lángo
A hagymát, a paprikát és a fokhagymát pároljuk puhára 1 evőkanál olajon 3 perc alatt. Keverjük hozzá a rizst, a kurkumát és a borsót. Öntsük fel az alaplé
Süssük meg az olajon a hagymát, a darált húst és a fenyőmagot magas hőfokon 4 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst és öntsük fel vízzel. Forraljuk fel, majd takar
Ugrás a lap tetejére >>