Fél liter vízbe felolvasztjuk a zsírt, belerakjuk a felaprított hagymát, sót, forrás után a rizst, és puhára pároljuk. Tálaláskor vajban pirított petrezselyemmel öntjük l
A rizst áztassuk egy éjszakára vízbe, másnap f?zzük 5 percig sós vízben, majd sz?rjük le, és öntsük le a vizét. Fedjük le, és 40 percig kis lángon f?zzük tovább. Olajon s
A hagymát pároljuk puhára a vajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst, és állandó kevergetés mellett f?zzük 2 percig. Öntsük hozzá a pezsg?t és magas h?fokon f?zzük 3 perci
A csirkemájat pirítsuk az olajon és a vajon, amíg ki nem fehéredik. Adjuk hozzá a mogyoróhagymát és süssük még 2 percig. Keverjük bele a rizst és öntsük fel az alaplével.
El?ször is pároljuk meg a rizst. A gombát 1-2 órára hagyjuk vízben, majd sz?rjük le és ismét öntsük fel vízzel. Forraljuk fel és f?zzük benne néhány percig, majd csöpögte
A felkockázott hagymát kb. a vaj felén megpirítjuk és hozzáadjuk a felaprított gombát és a borsót. Megf?szerezzük, hozzáadjuk a f?tt rizst, és a reszelt sajtot, és az apr
A rizst és a borsót külön lábosban puhára f?zzük, majd összekeverjük. Hozzáadjuk a vajat, a curryt, majd tálra tesszük, és a reszelt parmezánnal meghintve kínáljuk.
Az elkészítési folyamat ugyanaz, mint a sonkás rizottónál, csak sonka helyett veronait teszünk bele. A receptb?l kihagyjuk a borsót, és pluszba paradicsompürét adunk hozz
Ugrás a lap tetejére >>