Fél liter vízbe felolvasztjuk a zsírt, belerakjuk a felaprított hagymát, sót, forrás után a rizst, és puhára pároljuk. Tálaláskor vajban pirított petrezsely
A rizst áztassuk egy éjszakára vízbe, másnap főzzük 5 percig sós vízben, majd szűrjük le, és öntsük le a vizét. Fedjük le, és 40 percig kis lángon főzz
A hagymát pároljuk puhára a vajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst, és állandó kevergetés mellett főzzük 2 percig. Öntsük hozzá a pezsgőt és magas hőfoko
A csirkemájat pirítsuk az olajon és a vajon, amíg ki nem fehéredik. Adjuk hozzá a mogyoróhagymát és süssük még 2 percig. Keverjük bele a rizst és öntsük f
Először is pároljuk meg a rizst. A gombát 1-2 órára hagyjuk vízben, majd szűrjük le és ismét öntsük fel vízzel. Forraljuk fel és főzzük benne néhány pe
A felkockázott hagymát kb. a vaj felén megpirítjuk és hozzáadjuk a felaprított gombát és a borsót. Megfűszerezzük, hozzáadjuk a főtt rizst, és a reszelt sa
A rizst és a borsót külön lábosban puhára főzzük, majd összekeverjük. Hozzáadjuk a vajat, a curryt, majd tálra tesszük, és a reszelt parmezánnal meghintve
Az elkészítési folyamat ugyanaz, mint a sonkás rizottónál, csak sonka helyett veronait teszünk bele. A receptből kihagyjuk a borsót, és pluszba paradicsompüré
Ugrás a lap tetejére >>