A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a rizst, és felöntjük a borral. Amikor a bor elf?tt, felöntjük a levessel, majd ha ez is elf?tt, belekeverjük a p
Tegyük a rizst sós vízbe úgy, hogy ellepje. Zárjuk le az edényt, f?zzük kis lángon. F?zzük addig, míg be nem issza az összes levet.
Tegyük a rizst forrásban lév? sós vízbe, amibe pár csepp olajat és citromlevet csepegtettünk. Hagyjuk f?ni 15 percig. Ha kész, csepegtessük le, tegyük hideg víz alá, és s
Egy ek. olajon futtassuk meg a rizst, engedjük fel kétszer annyi vízzel, adjunk hozzá egy kevés sót, az ételízesít?t, és fed? alatt pároljuk meg. Amikor langyosra h?lt, k
Pirítsuk meg a zsírt egy kis zsiradékban. Adjunk hozzá 2-szer annyi vizet és sózzuk meg. Mikor felforrt, hagyjuk f?ni kis lángon, míg a víz fel nem szívódik.
A rizst megf?zzük, és összekeverjük a felaprított zöldségekkel, majd leöntjük a f?szeres, olajos vízzel.
Sós vizet forralunk, a rizst és a sáfrányt beleszórjuk, és kis lángon 15 percig f?zzük. Amíg a rizs f?, a mustármagot, a szárított paprikát, a babér-vagy curryleveleket é
F?zzük a rizst 5 percig sós vízben, majd csurgassuk le. Áztassuk a sáfrányt 5 percig 2 ev?kanál meleg vízben. A vajat olvasszuk meg és pirítsuk benne 2-3 percig a mandulá
Ugrás a lap tetejére >>