A háromféle húst ledaráljuk, majd a sóval, fehér borssal és a citrom héjával és leszűrt levével ízesítjük. Összedolgozzuk, és hűtőben 2-3 állni hagyju
A darált húst megfűszerezzük, összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével, citromhéjjal, bélbe töltjük, végül zsírral bélelt tepsiben megsütjük.
Irdaljuk be a húst, fűszerezzük sóval, valamint borssal és hintsük meg a rozmaringgal. Ezután helyezzük egy kiolajozott edénybe és locsoljuk rá a bort. Előmel
Eltávolítjuk a hártyát a velőről, majd annyi hideg vizet öntünk hozzá, amennyi ellepi. Ráöntjük a citromlevet, sóval, borssal ízesítjük, majd fedő alatt,
Az elkészítés ugyan az, mint a borjúszeletnél, csak itt paradicsom helyett, citromhéjat használunk, és citromszelettel díszítjük a húst.
Először is a borsót éjszakára áztassuk be, majd csöpögtessük le.
A megtisztított húst engedjük fel a vízzel és ha felforrt pároljuk egy órán át. Majd a
Klopfoljuk ki a húsokat, fűszerezzük sóval és borssal. Félig vágjuk be a szeleteket, hogy szétnyitva egy nagyot kapjunk. A szeletek egyik felére tegyünk sonkát
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és süssük meg az olajon az összevágott hagymával és a felkarikázott répával. Ha
Ugrás a lap tetejére >>