A bordaszeleteket kiklopfoljuk, oldalukat bevagdossuk, majd sózzuk, borsozzuk, és az olajban elősütjük. Ezután a káposztalevelekbe felgöngyöljük, majd félretes
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és egy kis olajon 10 percig süssük.
A paradicsomot mártsuk hirtelen forró vízbe, sz
A burgonyákat 20 percig főzzük elő. A parazsat készítsük elő. A kolbászokat vágjuk egyforma darabokra, a burgonyákat hámozzuk meg, és vágjuk negyedekre. A p
A húst sózzuk, borsozzuk, a curryvel megszórjuk, majd kevés olajat kenünk rá. Mindegyiket alufóliába tekerjük, majd magas fokozaton fél órát sütjük. Tálra
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben a zsiradékban pirítjuk meg a felkockázott húst. Ezután jénaiba tesszük, majd hozzáadjuk a felkarikázo
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd olajon sütni kezdjük őket. Közben hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát, a felkockázott paradicsomot. A fűszerekkel ízesítj
a burgonyát főzzük meg forró vízben 10-15 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le, majd tegyük vissza a fazékba. Adjuk hozzá a vajat és a tejet, majd kever
A debrecenit megszúrkáljuk, és a zsíron átsütjük, majd kivesszük a zsírból, és melegen tartjuk. A hagymát lereszeljük, és a zsíron megpirítjuk. Utána hoz
Ugrás a lap tetejére >>