A bordákat sóval, borssal ízesítjük, majd olajban kisütjük. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, pirospaprikát szórunk rá, majd kevés
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a harissát, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a mentát, a sót és a borsot. Ebből a keverékből készítsünk 8 kis h
A megolvasztott vajba szórd bele a lisztet, pirítsd zsemleszínűre.Öntsd rá a tejet folyamatos keverés mellett főzd sűrűre.Vedd le a tűzről, sózd meg, fűszer
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a koriandert, a köményt, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, a sót és a borsot. Ebből a ke
A húst felcsíkozzuk, a hagymát megpucoljuk és felkarikázzuk. Először a húst kezdjük pirítani a zsírban, majd hozzátesszük a hagymát. Eközben egy másik ed�
A húst szeleteljük fel, majd csíkozzuk fel. A hagymákat vágjuk karikára, majd 4 dkg zsírban előbb a húst ,majd a hagymát süssük meg. Egy másik lábosban forr
Zúzzuk péppé a fokhagymát. Először dolgozzuk össze sima krémmé a mézet és a ketchupot, majd adjuk hozzá a Worcester-szószt, vörösborecetet, és a fokhagym�
A marhalábszárat felkockázzuk, majd hozzáadjuk a felaprózott vöröshagymát, az összepréselt fokhagymát, sóval, borssal, paprikával és köménnyel ízesítjü
Ugrás a lap tetejére >>