Keverjük össze a pác hozzávalóit. Az oldalast tegyük zacskóba, öntsük le a páclével, nyomjuk ki belőle a levegőt, majd többször forgassuk meg. 24 órán ke
Aprítsuk finomra a hagymát. Sózzuk be a fokhagymát, majd zúzzuk péppé.
Tegyük a darált húst egy tálba, fűszerezzük meg a felkockázott hagymával, fokhagym
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Néhány perc múlva vizet öntünk hozzá, sózzuk, a fűszerekkel ízesítjük, maj
A húst felszeleteljük úgy, hogy csak minden második nyílást vágunk végig, majd kissé kiklopfoljuk a dupla szeleteket. Ezután a húst, a májat és a hagymát le
Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, elkeverjük benne a piros paprikát. Ezután beletesszük a kb 5 cm hosszúra és 1 cm vastagra vágott húsmetéltet s
A húst és a szalonnát ceruza vastagságú csíkokra vágjuk! A szalonnát lábosba félig ki olvasztjuk,és utána hozzá adjuk a zsírt!!Ez után hozzá adjuk a kock
A húst és a szalonnát nagyon vékony csíkokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk. A szalonnát megpirítjuk majd a hagymával és pirospaprikával pörköltalapot kész
A húst olajjal, mustárral és az összepréselt fokhagymával bekenjük, borsozzuk, rászórjuk a borókabogyót, majd egy éjszakát állni hagyjuk. Másnap a parázs
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom