A halat nagyobb szeletekre vágjuk, besózzuk majd állni hagyjuk. Utána a vízzel és a citrom levével 15 percig pároljuk. A mártást felmelegítjük, a rizst megfőzzük. A halsz
Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: 349 kcal/1455 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, majd vágjuk 10-15 centiméteres darabokra. A karottát szintén mossuk me
A halat felkockázzuk és ugyan ezt tesszük a zöldségekkel, ananásszal is. Olajban megpirítjuk a répát, paprikát, póréhagymát, majd a fokhagymát is, ezután hozzáadjuk a hal
A halat 2-3 cm-es darabokra vágjuk, meglocsoljuk citromlével, majd 1/2 órát állni hagyjuk. Utána lisztbe hempergetjük.
A vaj felét felforrósítjuk, és a halat megsütjük b
Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 355 kcal/1475 kj adagonként
Készítsünk egy tál meleg vizet, amibe belerakhatjuk az üvegtésztát. Ott hagyjuk 10 percen át
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 252 kcal/1058 kj adagonként
A pontyot mosás után dörzsöljük be fél teáskanálnyi sóval, a szójaszósszal és a rizsborral. Teg
A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak. A mázhoz az articsókát, a majonézt, az asiago sajtot villával összekeverjük, majd
Az aioli hozzávalóit összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak. A tilápiát a deszkára fekte
Ugrás a lap tetejére >>