A pestós krémhez a hozzávalókat összekeverjük, borssal ízesítjük. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalán melegítsen. A sügért a deszkára f
A halat mossuk meg, ízesítsük sóval, borssal. Pucoljuk meg a gyöngyhagymákat. A paradicsomokat mossuk meg, majd keresztbe vágjuk be a felső részüket. A citromot vágjuk vé
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 490 kcal/2065 kj adagonként
A fokhagymát pucoljuk meg, és 3 gerezdet hosszában vágjunk félbe. A citromot forró, folyó vízzel
Az angolnákat kifilézzük, majd ledaráljuk a csontokon maradt húst, a zsemléket beáztatjuk a tejbe, és a halhoz keverjük. A masszához adjuk a tojásokat, fűszereket, felapr
A halat megpucoljuk, kifilézzük, és megsózzuk.
A fejét és csontjait a zöldségek hozzáadásával kis vízben megfőzzük. Leszűrjük, majd hozzáadjuk a halat, és készre főzzük.
A halat megtisztítjuk, lehántjuk a pikkelyét, levágjuk a farkát és a fejét, szálkátlanítjuk.
Lehántjuk a halcsontokról a húst, amit a többi maradékkal botmixerrel összea
A halat felszeleteljük, megsózzuk és hűtőbe tesszük. A halcsontból alaplevet készítünk, majd a halfiléket olajban megsütjük. A szalonnát felaprózzuk, és a gombával együtt
A halat megfűszerezzük, és megtűzdeljük, majd lisztbe forgatjuk és elősütjük. A zsírt amiben a hal sült felhasználjuk a mártás készítéséhez:
megpirítjuk rajta a gombát,
Ugrás a lap tetejére >>