Az aioli hozzávalóit összekeverjük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A szeleteket, bőrös felükkel felfelé lefektetjük, megken
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az ördöghalat a sütődeszkára fektetjük, és az misokrémmel megkenjük. A deszkát a grillsütő
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, az olívabogyót, az uborkát, az oregánót, és a she
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, a jalapeno paprikát, a citromlevet, a paradicsomo
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, az újhagymát, az édesköményt, a tárkonyt és a cit
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, a paprikát, és a sherryecetet turmixgépben addig
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A vaj hozzávalóit összekeverjük. A lazacot a deszkára tesszük,
A csilikrémet ,a majonézt, a sajtot összekeverjük és borssal ízesítjük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A hekket a deszkára he
Ugrás a lap tetejére >>