A halat feldaraboljuk, a 
hagymát, a 
paradicsomot, a 
fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. Serpenyőben olajat melegítünk, megfuttatjuk rajta a rákokat, és félretesszük. Az olajban megpirítjuk  
hagymát és a halat. Mielőtt a 
hagyma megpirulna, hozzáadjuk a 
fokhagymát, a petrezselymet és a 
paradicsomot. Sózzuk, 
borsozzuk. A piros
paprikát a halhoz adjuk, majd hozzátesszük még a 
sáfrányt, a tésztát, és felöntjük annyi halászlével, hogy ellepje. 12 percig forraljuk, a vége előtt 5 perccel beletesszük a rákfarkakat. Pár percig állni hagyjuk, majd tálaljuk.
Elkészítési idő: 45 perc.
Nehézségi fok: könnyű
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>