Ledaráljuk a harcsát a hagymával és a szalonnával, majd jól összeforgatjuk a tojással, a tejjel és a keményítővel. Sóval és borssal ízesítjük. Fasírtot
4 dl sós vízben fél óráig főzzük az árpagyöngyöt, majd egy negyed órára letakarva állni hagyjuk.
A káposztát megtisztítjuk, a torzsát kivágjuk, negyed
A halat felcsíkozzuk, besózzuk, majd hozzákeverjük a tejfölt és az összepréselt fokhagymát. Ezután 170 C-on kb. 20 percet sütjük, majd ízlés szerint valamil
Vajon a felszeletelt hagymát pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk hevíteni a cukrot. Hozzákeverjük az ecetet, a sót és a borsot, közben fél óráig pároljuk.
Be
A bacont felcsíkozzuk, egy serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felszeletelt hagymát és gombát, majd hozzáadjuk
Elkészítési idő: kb 25 perc (és még egy óra érlelés)
Energiatartalom: 390 kcal/1637 kj adagonként
A burgonyát úgy fűzzük meg héjában, hogy még forró l
A hagymát és az uborkát felkarikázzuk, a fokhagymát felaprózzuk, egy tálban pedig összekeverjük a tejfölt, a tejszínt, a mustárt és a keményítőt. Ezután
A harcsát megnyúzott állapotában kockázzuk fel, fejét-farkát leves alaphoz is rakhatjuk. Hagyományos módon egy finom lecsót készítünk és rárakjuk a harcsa
Ugrás a lap tetejére >>