Ledaráljuk a harcsát a hagymával és a szalonnával, majd jól összeforgatjuk a tojással, a tejjel és a keményítővel. Sóval és borssal ízesítjük. Fasírtot
A halat felcsíkozzuk, besózzuk, majd hozzákeverjük a tejfölt és az összepréselt fokhagymát. Ezután 170 C-on kb. 20 percet sütjük, majd ízlés szerint valamil
Vajon a felszeletelt hagymát pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk hevíteni a cukrot. Hozzákeverjük az ecetet, a sót és a borsot, közben fél óráig pároljuk.
Be
A bacont felcsíkozzuk, egy serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felszeletelt hagymát és gombát, majd hozzáadjuk
A hagymát és az uborkát felkarikázzuk, a fokhagymát felaprózzuk, egy tálban pedig összekeverjük a tejfölt, a tejszínt, a mustárt és a keményítőt. Ezután
A harcsát megnyúzott állapotában kockázzuk fel, fejét-farkát leves alaphoz is rakhatjuk. Hagyományos módon egy finom lecsót készítünk és rárakjuk a harcsa
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom