A halfilét besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Amikor már félig megsült, ráfolyatjuk a tejszínt, megszórjuk a bazsalikommal és az összepréselt fokhagymával, így sütj
Halat fej és uszony nélkül szeletekre daraboljuk és beirdaljuk. Tepsiben hagymás zsírt pirítunk és beletesszük a halszeleteket. Kevés vízzel felhígítjuk. Levétel el?tt me
A halfiléket vágd kis darabokra, és rakd a h?t?be. Olajon fonnyaszd meg a finomra vágott hagymát, és hints bele pirospaprikát.
Dobd bele a cikkekre vágott paradicsomot,
Vágd kisebb darabokra a halfiléket,sózd meg és tedd a h?t?be.A finomra vágott vöröshagymát fonnyaszd meg olajon,majd húzd le a t?zr?l és szórd meg pirospaprikával.Dobd be
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, felszeleteljük, bedörzsöljük sóval és állni hagyjuk.
A hagymát olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával és hozzáadunk fél
A halat besózzuk és h?t?be tesszük. A burgonyát áttörjük és vajat teszünk rá. A halat olajban megsütjük, ezután citrom levét és petrezselyemzöldet szórunk rá. A harcsasze
A halat megsózzuk és borral leöntve tepsiben megpároljuk. A gombát és a petrezselymet vajon pirítjuk, összekeverjük a liszttel, tejszínnel és a filék párolólevével. Felfo
A megtisztított f?tt tojásokat félbevágjuk, a sárgájukat kivesszük, majd egy tálba tesszük. Ebbe a tálba bele tesszük még a tejfölt, a f?szereket és a f?tt halat és alapo
Ugrás a lap tetejére >>