A halat sózzuk, borsozzuk, meghintjük petrezselyemmel, és vajjal bélelt tepsibe fektetjük. A hal tetejére kerül a felkarikázott hagyma, és paradicsom. Meglocsoljuk fehérb
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk, beirdaljuk, picit klopfoljuk, végül bepácoljuk sóval és borssal.
Az olajban a cukrot hevíteni kezdjük, majd 2-3 perc utá
A süt?t 220 fokra el?melegítjük. A kukoricát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát nagy tálba tesszük, olívaolajjal és ecettel összekeverjük, f?szerezzük, és egy tepsibe
T?zre rakjuk a tejet és mikor rotyogni kezd hozzákeverjük a szezámmagot és a pelyheket. Ezután kicsit pihentetjük, majd leöntjük róla a tejet.
A harcsát megtisztítjuk, l
z olasz öntetet egy zacskóba tesszük. A harcsát, a paradicsomot, a kukoricát, a cukkinit, a hagymát beletesszük és lezárjuk. Összerázzuk, és 30 percre h?t?be tesszük. A g
A halat felszeleteljük, megf?szerezzük, el?ször lisztbe, majd tojásba, végül morzsába forgatjuk, és megsütjük az olajba.
A halat besózzuk, el?ször lisztbe, majd felvert tojásba, végül morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük. Citrom szeletekkel díszítjük és tartármártással fogyasztjuk.
A burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk fél centi vastag karikákra, majd tegyük tepsibe, és némi olívaolajban forgassuk meg ?ket. Forró süt?ben süssük meg. A halfiléket liszt
Ugrás a lap tetejére >>