Harcsát ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Besózzuk és hagyjuk egy kevés ideig állni. Bekenjük olajjal és rátesszük a rostélyra. Levétel előtt sózzuk, borsozzuk és melegen
A hagymát felszeleteljük és olajban üvegesre pároljuk. Hozzápirítjuk a köménymagot, majd belekeverjük a felvágott káposztát. Ízlés szerint sózzuk és ráöntjük a bort. Lefe
A halat négy fele szeljük, bedörzsöljük sóval és állni hagyjuk.
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd beledobjuk a gombát 3-4 perre sütni. Megszórjuk a liszttel, az
A harcsafilét lebőrözzük, kiszálkázzuk, felszeleteljük, jól besózzuk, bedörzsöljük liszttel és néhány perc alatt forró olajban aranybarnára pirítjuk. Ha kész kiszedjük eg
A halat besózzuk, majd készre sütjük. Eközben a felaprózott szalonnát és a hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, paprikát és a kolbászt, és kés
Tepsibe olajat öntünk, beletesszük a harcsafejeket és uszonyokat, majd megsütjük. Mikor kész, sózzuk, borsozzuk és tálaljuk.
Harcsa felső és alsó állkapcsát különvesszük, majd kilapítjuk. Lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
A krumplit és a hagymát felvágjuk, összedolgozzuk a sóval, a borssal, a vajjal és a kakukkfűvel. Tepsibe tesszük és letakarva 50 percig sütjük, közben meg-meg forgatjuk.
Ugrás a lap tetejére >>