Lásd, a hideg fogas receptjénél, csak itt harcsa húst használunk.
A halat leb?rözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk.
A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd beledobjuk a felvágott paprikát és paradicsomot.
A teljesen b?rtelenített és csont nélküli halszeleteket besózva állni hagyjuk. A szósz: Amíg a harcsa áll, a hagymát olajon megpároljuk, majd levéve a t?zr?l hozzáadjuk a
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és mélyen beirdaljuk. Alaposan besózzuk és megforgatjuk a lisztben. Frit?zben, forró olajban 3-4 perc alatt kisütjük.
Fe
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd beleszórjuk a pirospaprikát. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát, és az összes f?szert. Felöntjük egy k
A halat vágjuk nagyobb darabokra, és egy kevés sós vízen f?zzük meg. Amikor kih?lt a b?rét húzzuk le, a szálkáit szedjük ki, és a húst vágjuk apró darabokra. A burgonyát
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk, felszeleteljük és pácoljuk sóval, borssal és a citrom levével. A vajon a felvágott sonkát és gombát megpirítjuk, majd hoz
A halat felszeleteljük, lesózzuk. A felkarikázott hagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a paradicsomot, bort, aprított fokhagymát, f?szereket és megpároljuk. Ezután
Ugrás a lap tetejére >>