Lásd, a hideg fogas receptjénél, csak itt harcsa húst használunk.
A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk.
A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd beledobjuk a felvágott paprikát
A teljesen bőrtelenített és csont nélküli halszeleteket besózva állni hagyjuk. A szósz: Amíg a harcsa áll, a hagymát olajon megpároljuk, majd levéve a tűzr
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és mélyen beirdaljuk. Alaposan besózzuk és megforgatjuk a lisztben. Fritőzben, forró olajban 3-4 perc alatt ki
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd beleszórjuk a pirospaprikát. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát, és az összes fűszert. Fel
A halat vágjuk nagyobb darabokra, és egy kevés sós vízen főzzük meg. Amikor kihűlt a bőrét húzzuk le, a szálkáit szedjük ki, és a húst vágjuk apró darab
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, felszeleteljük és pácoljuk sóval, borssal és a citrom levével. A vajon a felvágott sonkát és gombát megpi
A halat felszeleteljük, lesózzuk. A felkarikázott hagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a paradicsomot, bort, aprított fokhagymát, fűszereket és megpárolj
Ugrás a lap tetejére >>