A halat olajjal megkenjük, és fűszerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, a halat és a kukoricát rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hog
A halat olajjal megkenjük, és fűszerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, a halat és a kukoricát rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hog
A halat olajjal megkenjük, és fűszerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, a halat és a kukoricát rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hog
Egy serpenyőben 1 cm magasan olajat melegítünk. A kukoricalisztet a fűszerekkel összekeverjük, és a halszeleteket beleforgatjuk. Amikor az olaj már forró, a halszeleteket
Egy serpenyőben 1 cm magasan olajat melegítünk. A kukoricalisztet a fűszerekkel összekeverjük, és a halszeleteket és a paradicsomszeleteket beleforgatjuk. Amikor az olaj
Egy serpenyőben 1 cm magasan olajat melegítünk. A kukoricalisztet a fűszerekkel összekeverjük, és a halszeleteket beleforgatjuk. Amikor az olaj már forró, a harcsaérméket
A hal fejét és gerincét eltávolítjuk, a megmaradt filét lesózzuk. A gombát ledaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket és megpirítjuk az olajban. A hal csontját és fejét feltessz
2 dl sós vizet kezdünk el főzni. Beletesszük a rizst és miután elpárolgott a leve lefedve állni hagyjuk.
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és ledaráljuk. H
Ugrás a lap tetejére >>