A harcsát el?ször tisztítsuk meg, majd vágjuk 2 cm-es szeletekre, és sózzuk be. Hagyjuk így kb. fél órán át állni. Ezt követ?en forgassuk meg olvasztott vajban, alaposan
A halat besózzuk, beirdaljuk, morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Citrom szeletekkel díszítjük és tartármártással fogyasztjuk.
A harcsaszeleteket alaposan sózzuk be, majd panírozzuk is be ?ket úgy, hogy a zsemlemorzsába belekeverjük a lereszelt sajtot is, majd forró olajban süssük is ki. A burgon
A harcsát négy egyforma szeletre felvágjuk, majd a baconbe tekerjük, sózzuk, borsozzuk. Így sütjük meg, közben elkészítjük a mártást. Ehhez a felaprózott hagymát megpirít
A halat tisztítsuk meg, a belsejét dörzsöljük be tárkonnyal, a b?rét vagdossuk be, és szórjuk meg apróra vágott tárkonnyal. Tegyük tepsibe, tegyünk rá 2 ek. zsírt, 1 dl b
A harcsát megtisztítjuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd egy kivajazott tepsibe tesszük. A hagymát lereszeljük, hozzákeverjük a felszeletelt gombát és a bort, maj
A halat sózzuk be, és tegyük egy órára hidegre. Forgassuk paprikás lisztbe, és forró olajban süssük ki. A szeleteket tegyük egy t?zálló tálba, locsoljuk meg tejföllel, sz
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk, 12 darabra vágjuk, besózzuk és így állni hagyjuk.
A lereszelt krumpliba beledolgozzuk a zsírt és a felvert tojást, sóval
Ugrás a lap tetejére >>