A harcsát először tisztítsuk meg, majd vágjuk 2 cm-es szeletekre, és sózzuk be. Hagyjuk így kb. fél órán át állni. Ezt követően forgassuk meg olvasztott va
A halat besózzuk, beirdaljuk, morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Citrom szeletekkel díszítjük és tartármártással fogyasztjuk.
A harcsaszeleteket alaposan sózzuk be, majd panírozzuk is be őket úgy, hogy a zsemlemorzsába belekeverjük a lereszelt sajtot is, majd forró olajban süssük is ki.
A harcsát négy egyforma szeletre felvágjuk, majd a baconbe tekerjük, sózzuk, borsozzuk. Így sütjük meg, közben elkészítjük a mártást. Ehhez a felaprózott h
A halat tisztítsuk meg, a belsejét dörzsöljük be tárkonnyal, a bőrét vagdossuk be, és szórjuk meg apróra vágott tárkonnyal. Tegyük tepsibe, tegyünk rá 2 e
A harcsát megtisztítjuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd egy kivajazott tepsibe tesszük. A hagymát lereszeljük, hozzákeverjük a felszeletelt gombát és
A halat sózzuk be, és tegyük egy órára hidegre. Forgassuk paprikás lisztbe, és forró olajban süssük ki. A szeleteket tegyük egy tűzálló tálba, locsoljuk me
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, 12 darabra vágjuk, besózzuk és így állni hagyjuk.
A lereszelt krumpliba beledolgozzuk a zsírt és a felvert
Ugrás a lap tetejére >>