Az édes
kömény szárait eltávolítjuk, leveleit félretesszük, majd a gumókat elfelezzük. Ezután felszeleteljük őket, és a
vajban puhára pároljuk.
sózzuk,
borsozzuk, majd félretesszük. Az alufóliát félbehajtjuk, majd csepp alakúra vágjuk, így kinyitva egy szívet kapunk. Négy ilyen csomagot készítünk, majd bekenjük őket a megolvasztott
vajjal. Eloszlatjuk rajtuk a megpárolt édes
köményt, majd rátesszük a halfiléket, amiket
sózunk,
borsozunk. Erre kerül 4-4
bazsalikomlevél, 1-1 kanál bor és ánizslikőr, és végül az édes
köménylevelek. Becsomagoljuk őket, majd sütőben 6-8 perc alatt készre sütjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>