A
tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját kikeverjük a por
cukorral. Felváltva belekeverjük a
lisztet és a
tojás habját. A
vajat felolvasztjuk, majd amikor kihűlt, a masszához adjuk.
vajjal megkenjük, és be
lisztezzük egy tortaforma te
tejét, majd vékonyan egy réteg masszát kenünk rá, és megsütjük. Ezt ötször, hatszor megismételjük, amíg a massza el nem fogy.
Krém készítése: a
tojásokat kikeverjük a por
cukorral. A
csokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a
tojásos masszát, és sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a Rama
margarint és a vaníliás cukrot. Egy kivételével, minden lapot megkenünk, majd a torta oldalát is bevonjuk a krémmel.
Máz készítése: a cukrot összekeverjük az
ecettel, majd megpirítjuk, és a megmaradt lapra kenjük. Gyorsan megjelöljük a szeleteket, majd meleg késsel felszeleteljük, és kissé ferdén a torta te
tejére illesztjük a cikkeket.
tejszínhabbal díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>