A hal bőrét leszedjük, és alufóliára tesszük. A húsát összeturmixoljuk a besamellel, fűszerekkel, citromlével, olajjal és a tojássárgájával. Utána a bő
Petrezselymet csíkokra vágjuk. Juhsajtot tálba tesszük, villával elnyomjuk és tejföllel krémesre keverjük. A pisztrángkaviárt és a sáfrányt, valamint a petr
A ratatouill-ét sütőtálba tesszük. A kukoricadarát összekeverjük a liszttel, a puha vajjal, a reszelt parmezánnal, majd a tölteélkre szórjuk. 210 fokra előme
Másfél liter vizet forraljunk fel egy lábasban. Először a sót szórjuk bele, majd egyenletesen a polentát. Főzzük állandóan keverve 5 percig amíg a lábas fal
A pórét a sonka szélességével megegyező nagyságban feldaraboljuk, majd fél liter sós vízben kb. 10 perc alatt készre főzzük. Ezután mindegyiket egy-egy szel
A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük. Az olajat felforrósítjuk, és a pórét 5 percig dinszteljük. Felöntjük a levessel, és 10-15 percig
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a póréhagymát, szórjuk meg a kakukkfűvel és a sóval. Belekeverjük a paradicsomokat is, és utánfűszerezzük még, h
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A póréhagymát karikázzuk fel, a bacont csíkozzuk fel, majd forrósítsuk meg egy olaj nélküli serpenyőben. Tegyük bele a p
Ugrás a lap tetejére >>