A süt?t melegítsük el? 200 fokra. A spenótot keverjük össze a párolt mogyoróhagymával, a ricottával, a parmezánnal, a feny?maggal, a szerecsendióval, sóval és borssal.
A
A tésztakagylót kissé puhára f?zzük, lesz?rjük, majd félre tesszük.
El?f?zzük a bébispenót-leveleket és felengedjük a fagyasztott spenótot. Hozzáadjuk az apróra szeletel
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. El?melegített süt?ben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borítjuk, kissé fel
A bagettet szeleteljük fel, pirítsuk meg, majd dörzsöljük be a fokhagymákkal. A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. El?melegített süt?ben, 19
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. El?melegített süt?ben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borítjuk, kissé fel
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. El?melegített süt?ben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borítjuk, kissé fel
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. El?melegített süt?ben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borítjuk, kissé fel
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. El?melegített süt?ben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borítjuk, kissé fel
Ugrás a lap tetejére >>