Szeljük nagy szeletekre a paprikákat és gyorsan pirítsuk meg ?ket. Ezután zacskóba tesszük és miután megpuhult lehúzzuk a héját.
Hosszában felvágjuk a padlizsánt 6 darab
A paprikákat megmossuk, félbevágjuk és kimagozzuk. Hosszában négyfelé vágjuk. 3 ek. olívaolajt felforrósítunk, majd a paprikát lefedve 10 percig pároljuk. A kieresztett l
Vágjuk fel a sajtokat szeletekre. Panírozzuk be ?ket, és süssük ki az olajban. Ribizlivel és tartármártással kínáljuk. Kit?n? köretnek számít, de magában is laktató lakom
Az uborkát vágjuk fel 2 cm-es kockákra, majd egy serpeny?ben közepes lángon keverjük össze a vajjal, a liszttel, a tejszínnel és a citrom levével. Adjuk még hozzá a resze
Az almákat meghámozzuk és a sajttal együtt felkarikázzuk. A sajtok egyik felét bekenjük tojással, majd két sajt közé egy almát teszünk. Így bepanírozzuk, majd olajban kis
Sós vajban pároljuk meg a póréhagymát. Keverjük össze a kéksajttal, borssal, szerecsendióval, és a diógerezdekkel. A süt?t melegítsük el? 200 fokra. A tésztát nyújtsuk ki
Egy tálban a felkockázott mangóhoz keverjük a mazsolát, a cukrokat, a mézet, a fahéjat, a vaníliát, az ánizst, a szegf?szeget, a mustárt és mustármagot, majd felöntjük a
Robotgépben keverjük össze a paradicsomot, a bazsalikomot, a feny?magot, a reszelt parmezánt, a fokhagymát és az olívaolajat. A keverékkel kenjük meg a sonkaszeleteket, é
Ugrás a lap tetejére >>