» 4 tojás (a fehérje és sárgája külön-külön habbá verve) » 8 dkg Rama margarin » 30 dkg cukor » 10 evőkanál tej » 30 dkg liszt » 1 csomag sütőpor » 2 evőkanál zsemlemorzsa » 3 savanykás alma
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a cukorral és a Rama margarinnal. Óvatosan keverjük hozzá még a tejet, a sütőport, a lisztet és a tojásfehérjehabot. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe, a tetejére szórjuk rá a zsemlemorzsát, és tegyük rá vékony szeletekben az almát. Előmelegített sütőben, közepes fokozaton süssük készre. Mikor kihűlt teljesen, akkor szeleteljük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom