A cukrot tegyük lábosba, forrósítsuk fel, és hagyjuk karamellizálódni. Egy másik edényben forrósítsuk fel a mézet. Öntsük a karamellhez, keverjük össze,
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a mogyorót, a tojást és a megolvasztott vajat, majd egy kanállal kis halmokat teszünk belőle egy megvajazott sütő
A tojássárgájákat felverjük a narancslével, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojásfehérjékből vert kemény habot, a finomra reszelt répát, az őrölt mogyorót é
Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját a cukorral és az eszenciával, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjéket, a lisztet, a sütőport és a ledarált m
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk és beleteszünk 40 g cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a tojássárgájákat és a felszeletelt vajat, majd az egész
Miközben a mogyorót megpirítjuk, egy tálban összekeverjük a marshmellow-t, a porcukrot, és a mézet. Hozzáadjuk a pirított mogyorót is, majd beleforgatjuk a fel
200 g mogyorót ledarálunk vagy megőrölünk, a maradékot felaprítjuk. A mogyorót összekeverjük a kukoricaliszttel, a citromhéjjal, a fahéjjal és a sóval. A to
A tejszínt dolgozzuk össze a tejjel és folyamatos kevergetés mellett kezdjük el melegíteni. Főzzük közepes lángon és adjuk hozzá a félbe vágott vaníliaruda
Ugrás a lap tetejére >>