A mézet összekeverjük a cukorral, majd felmelegítjük. Amikor a cukor elolvadt, hagyjuk hűlni, majd belekeverjük a Rama margarint, egy tojást és egy tojássárgá
A mézet, a cukrot és a vajat a tejjel kis lángon meglangyosítjuk, hogy a cukor felolvadjon. A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseibe papír
Először felforraljuk a mézet, majd miután levettük a tűzről, hozzáadjuk a lisztet. Ezt állni hagyjuk 1 napig. Pihenés után belerakjuk a mogyorót, a tojásokat
A mézet dolgozzuk össze a porcukorral, főzzük fel és rotyogtassuk 10 másodpercig. Ezután öntsük egy tálba és keverjük hozzá a lisztet, a mandulát, a fahéja
A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A mézet megmelegítjük, hozzáadjuk a cukrot, és addig keverjük, amig elolvad. Hozzáadjuk az aromát és levesszük a tűzről.
A tojást, a fahéjjat, a mézet, a szegfűszeget, citromízt és a cukrot jól eldolgozzuk. Belekeverjük a sütőport, a lisztet és a diót. Kinyújtjuk és pogácsasz
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hoz
350 g vajat összekeverjük a porcukorral, 1 vaníliás cukorral, a sóval, a tojásokkal, a citromhéjjal, a sütőporral és a liszttel, majd az egészet alaposan össz
Ugrás a lap tetejére >>