A lisztet összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, a sóval, a tojással, a mogyoróval és az olvasztott vajjal, majd az egészet egynemű masszává dolgoz
A mogyorót szétterítjük egy tepsiben és előmelegített sütőben 200-220°C-on 8-12 perc alatt kissé megpirítjuk, majd ledörzsöljük a héját és megőröljük
Először forró serpenyőben megbarnítjuk a mogyorót, majd megtisztítjuk a héjától egy ruhával dörzsölve.Finoman megdaráljuk. A zselatint hideg vízbe beáztat
A cukrot feltesszük a vízben forrni, és gyakran kevergetjük. Forrás után a képződő habot ecsettel leszedjük, és az edény oldalára lerakódott cukorkristályo
A piskótatészthoz a tojások sárgáit kikeverjük a cukorral, majd lassan hozzáadjuk a lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét. Zsírral kikent tepsibe ön
A mogyorót megpirítjuk, majd a 10 deka cukorból készült karamellhez keverjük, és egy sütőlapon hagyjuk megkötni. A maradék cukorhoz 2,5 deci vizet keverünk, 5
Miután a tejszínt felforraltuk, hozzáadjuk az aprított csokoládét és levesszük a tűzről. Folyamatosan kevergetjük a csokoládé olvadásáig. Ezután hozzákev
A mogyorót és a szezámmagot megpirítjuk, majd a mogyorót ledaráljuk. Ezután a marcipánt, a cukrot, a mogyorót és a Nutellát összekeverjük, és golyókat kés
Ugrás a lap tetejére >>