Egy lábosba tesszük a gesztenyét, felöntjük a tejjel, egy deci vízzel, beletesszük a cukrot és a vaníliát, majd megfőzzük, leszűrjük, átpasszírozzuk, és
A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a két tojást és annyi zsemlemorzsát keverünk hozzá, hogy keményebb tésztát kapjuknk, mint a nokedli. 10 percig pihentetjü
Pucoljuk meg az almát, magozzuk ki, szeleteljük fel, majd facsarjuk rá a citromot és jól keverjük össze. Ezután helyezzünk rá fedőt és takarékon pároljuk f
Vágjuk kockára az almát, majd keverjük össze az áfonyával. A többi hozzávalót forgassuk össze. Vajazzunk ki egy sütőedényt, szórjuk rá az almás áfonyát
Kezdjünk el hevíteni 100 gramm vajat és futtassuk meg benne az zsemlemorzsát néhány perc alatt.
Pucoljuk meg az almákat, magozzuk ki és szeleteljük fel.
Kenjü
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom