A mogyoróvajat habosra verjük a barnacukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal, a narancs levével és héjával, a kétféle liszttel, a sütőporral és az aprí
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a sütőport a liszttel. Adjuk hozzá a cukrot és a csokoládédarabokat. Tegyük bele a tojást, a mogyoróvajat
A hozzávalókat összedolgozzuk, kikent tepsibe simítjuk, és baracklekvárral megkenjük. Rákenjük a habot, majd előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten
Egy tálban összekeverjük a rumot, a cukrot és a lime reszelt héját, majd ha a cukor teljesen felolvadt, hozzáöntjük a tejszínt. Egy robotgép segítségével fe
A vajat egy tálban puhára keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót és a porcukrot. Ezután felöntjük az eszenciával, habosra keverjük, és hűtőben tároljuk.
A tejbe tesszük a kávébabot, majd miután felforrt, hozzákeverjük a csokit is, és ha felolvadt, félretesszük. Egy tálban összekeverjük a tojást és a cukrot,
Egy tűzálló tálat gőz főlé állítunk, majd a tojássárgáját és a cukrot habosra keverjük benne. Hozzáadjuk a kávét, majd kevés ideig kevergetve főzzük.
A vajat és a vizet serpenyőbe tesszük, felforraljuk, majd hozzákeverjük a lisztet, és ha kissé kihűlt, a tojásokat is. Az egészet habzsákba töltjük, majd 8 d
Ugrás a lap tetejére >>