150 g lisztbe belekeverjük a sütőport, majd mélyedést csinálunk a közepébe és beleteszünk 75 g cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, az egész tojást és 75 g s
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Az almát hámozzuk meg, és vágjuk kockára. A vaníliarudat kaparjuk ki, és tegyük az almára. Keverjük össze a lisztet a cu
Hámozzuk meg a körtét, és vágjuk kis kockákra. a kindertojást törjük darabokra, és keverjük össze a körtével.
Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. A vaj
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Az almát hámozzuk meg, és vágjuk kockára. A vaníliarudat kaparjuk ki, és tegyük az almára. Keverjük össze a lisztet a cu
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Az almát hámozzuk meg, és vágjuk kockára. A vaníliarudat kaparjuk ki, és tegyük az almára. Keverjük össze a lisztet a cu
A megmosott, lecsöpögtetett egrest megszurkáljuk egy tűvel, majd egy lábosba tesszük a fehérborral együtt. Hozzáadunk 200 g cukrot, a darab fahéjat és a citrom
A cukrot elkeverjük a tejszínnel, és felforraljuk. Belekeverjük a narancshéjat és a diót, majd a lisztet is. Amikor kihűlt, egy sütőpapírral bélelt sütőleme
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá
Ugrás a lap tetejére >>