A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseibe papírformákat teszünk, vagy belisztezzük, kivajazzuk őket. A cukrozott gyömbért apróra vágjuk
A kekszre locsoljuk a narancslevet vagy a likőrt, egy tortaformát pedig kibélelünk folpakkal. A vajat, mézet, csokit gőz felett megolvasztjuk, majd amikor kissé ki
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A Rama margarint kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a tojást, mandulát, lisztet, gyömbért, sót és vaníliás cukrot. Összedolgozzuk, majd fóliába csomag
Egy tálban verjük habosra a tojást a Rama margarinnal és a porcukorral. Kanalanként adjuk hozzá a tejet. A lisztet keverjük el a sütőporral és a gyömbérrel. M
Egy lábosba tesszük a tejet, a gyömbért, a szirupot, a mézet és a sáfrányt, felforraljuk, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután belekeverjük a felvert tojáss
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, az őrölt gyömbért, a szerecsendiót és a barna cukrot.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy lábosban melegítsük
Egy közepes méretű (25 x 35 cm-es) tepsit kibélelek sütőpapírral. A sütőt 180°C-ra előmelegítem. A mazsolát forró vízzel leöblítem. A vajat, vagy a süt
Ugrás a lap tetejére >>