Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A vajat keverjük el a cukorral és a tojásokkal. Keverjük össze a lisztet a fahéjjal, a szódabikarbónával, a gyömbérrel
A tojások sárgáját a cukorral, szódabikarbónával kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, és végül a habbá vert fehérjét. Zsírozott, lisztezett tepsiben meg
Fogunk egy keverőtálat, és beleszórjuk a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vanillincukrot, majd beletesszük a tojássárgáját, a vajat és a mandulát. Az egésze
Az apróra vágott aszalt datolyát, szilvát és sárgabarackot összekeverjük a mézzel és a reszelt citromhéjjal. Alaposan összekeverjük a hozzávalókat, majd hi
Egy tálban összekeverjük a túrót, a gyümölcsleveket és a cukrot. Két kis kehelybe tesszük, rákanalazzuk a fagylaltot, és már kínálhatjuk is.
Az élesztőből, cukorból, a tej és a liszt egy részéből kovászt készítünk, majd megkelesztjük. Ezután összegyúrjuk a 60 deka liszttel, a vajjal, cukorral
A diákcsemegét pár órára beáztatjuk a rumba. A megmosott és lecsöpögtetett kétféle szőlőszemeket elfelezzük és kivesszük a magokat. A meghámozott és eln
A narancsok héját reszeljük le, a húsukat pedig vágjuk kockákra. Egy tálban verjük habosra a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd keverjük bele a toj
Ugrás a lap tetejére >>