A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd egy napig a hűtőben pihentetjük. Másnap kinyújtjuk, négyzetekbe vágjuk, amikkel a kosárkákat béleljük ki. A k
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a zsírt, a tojás sárgáját, a tejben futtatott élesztőt és a sót. Az ebből kapott tésztát 5 mm vastagságúra nyújtjuk,
Az almát és a barackot nyolcadoljuk, a banánt negyedeljük, majd az eperrel és a szőlővel együtt az összeset nyársra húzzuk. A többi hozzávalóból tésztát
A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A csokoládét darabokra törjük, és 2 ek. tejszínnel vízfürdőben, kis lángon, kevergetve felolvasztjuk.
A zselatint kinyomkod
Az aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk, és narancslikőrrel ízesítjük. A tepsit vajjal kenjük ki, és a sütőt 175 °C-ra előmelegítjük. A lisztet egy tálba
Egy lábosban megolvasztjuk a szirupot, a vajat és 12 dkg barna cukrot, majd hozzákeverjük a mazsolát, a zabpelyhet és a fahéjat. Az egészet egy kivajazott tepsibe
A fagylaltos kelyhekbe tesszük a vanília fagyit, majd tejszínhabot és gyümölcsöket kanalazunk rá. Erre kerül az eper fagyi, majd a maradék tejszínhab. Végül
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A mexikói palacsintát megpuhítjuk. Mindegyiket belesimítjuk egy-egy kb. 3dl-es kivajazatlan pudingostálkába. 15 percig sütjü
Ugrás a lap tetejére >>