Készítsük elő a grillsütőben a parazsat. Verjük kemény habbá a tejszínt a cukorral és a narancshéjjal. Tegyük be a hűtőbe. Vágjuk félbe a barackokat. A v
A vajat összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, az egész tojásokkal, a tojássárgájákkal, a rummal vagy konyakkal, a liszttel, a sütőporral és a tojás
A Rama margarint megolvasztjuk, majd beletesszük a tojást és a cukrot. Ezt elkeverjük, majd hozzáadjuk a grízt, a lisztet, a tejet, a sütőport, a vanillincukrot,
A Rama margarint megolvasztjuk, majd a tojással és a cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd kivajazott tűzálló formába simítjuk, és 12 perc
A grízt a tejbe beáztatjuk (előtte való nap). Utána összekeverjük a cukorral, dióval, sütőporral, tojással és vaníliás cukorral. Zsírozott tortaformában s
A Rama margarinhoz hozzáadjuk a tejet, a porcukrot és egy egész tojást, majd habosra keverjük. A réteslisztet, a gyömbérport, és a sütőport összekeverjük, fo
A tortalapokból kerek szaggatóval, korongokat szaggatunk ki és megkenjük mogyorókrémmel, majd 7-8 darabot egymásra ragasztunk. A porcukorhoz hozzáöntjük a citro
Gyümölcsöket leöntjük rummal, és 1 órán át áztatjuk. Lisztet tálba tesszük, belemorzsoljuk az élesztőt és feloldjuk a tejjel. Megszórjuk liszttel, és mel
Ugrás a lap tetejére >>