A cukrot három kanál vízzel karamellizáljuk, közben kivajazunk egy pudingos formát. Egy felszeletelt mangót félreteszünk, a többit feldaraboljuk, és hozzákeve
A narancsot meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk, majd egy kivajazott pudingos formát kibélelünk vele. Egy tálban a vajat és a cukrot összekeverjük, majd hozzáa
A tejet felforraljuk, kevés sót szórunk bele, majd belekeverjük a búzadarát, és állni hagyjuk. Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrokat, a tojást és a ci
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy 32*22 cm-es tepsit. Forró víz fölött felolvasztjuk a csokoládét. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a cukrot, a
Vágjuk össze a gyümölcsöket. Keverjük össze a többi hozzávalót. A gyümölcsöket tegyük kivajazott formába, és öntsük rá a tejszínes keveréket. Tegyük
Az élesztőt a cukros, langyos tejben felfuttatjuk, majd kevés lisztet adunk hozz, és így kovászt csinálunk. Amikor elkezd repedni, hozzákeverjük a többi lisztet
Bögrébe szétmorzsoljuk az élesztőt 1 tk. cukorral, 1,5 dl langyos tejjel és egy kevés liszttel összekeverjük, és kovászt készítünk. Mikor repedezni kezd, li
A cukrot karamellizáljuk, majd egy tepsibe szórt mandulára öntjük, és megvárjuk, amíg megszilárdul. Ezután a felvert tejszínhez keverjük a csokit és az össz
Ugrás a lap tetejére >>